Northborn on täydellinen treenikaverisi

Alusvaatteet ovat lähellä ihoa. Niiden on hengitettävä ja toimittava, jotta saat kaiken irti lenkistäsi, aerobic-tunnistasi tai painonnostosta. Luonnonmateriaali bambusta valmistetut treenialusvaatteet ovat entistä suositummat, ja siihen on monta hyvää syytä.

Bambusta valmistetut alusvaatteet pitävät kuivana

Tiesitkö, että bambu absorboi jopa 60 % enemmän kosteutta kuin puuvilla? Bambun kuidut ovat täynnä pieniä koloja, jotka siirtävät kosteutta iholta nopeasti ja luonnollisesti. Bambusta valmistetut treenivaatteet hengittävät myös paremmin kuin muut tekniset materiaalit, kuten polyesteri. Kun urheilet Northbornin bambupikkuhousut tai -bokserit jalassasi, takapuolesi pysyy pidempään kuivana myös rankkojen harjoitusten aikana.

 

Bambu viilentää

Bambu on luontainen materiaali, joka hengittää kuin villa, joten vaate tuntuu viileältä ihoa vasten. Bambusta valmistetut treenivaatteet eivät juurikaan haise edes pitkään kestäneen käytön jälkeen. Sanotaan, että pahalta haisevat bakteerit eivät viihdy bambuviskoosissa, joten jos tarpeen, voit vain ripustaa vaatteet treenien jälkeen ja käyttää niitä jälleen uudestaan ilman huolta ikävistä hajuista.

 

Pehmeä ja joustava

Ovatko hiertävät ja raapivat alusvaatteet joskus häirinneet sinua? Lenkkisi tai laskettelusi tuntuu heti paremmalta, kun alusvaatteesi tuntuvat mukavilta. Bambusta valmistetut vaatteet tuntuvat aina pehmeiltä ja hienoilta ihoa vasten. Ne eivät hierrä vaan seuraavat ihon muotoja kuin toinen iho ja istuvat riippumatta siitä, seisotko paikallasi vai liikutko.

 

Mukavat treenialusvaatteet

Jos haluat treenialusvaatteet, joissa on mukava urheilla ja jotka auttavat saamaan mahdollisimman paljon irti urheilusuorituksesta, mikään ei voita bambusta valmistettuja alusvaatteita. Northbornin alusvaatteet hengittävät ja ovat luontaisesti kosteutta siirtävät, pehmeät ja joustavat. Ne ovat paras valintamme treenistä toiseen – kokeile nyt sinäkin!

Tutustu bambupikkuhousu- ja bambubokserivalikoimaamme.

Lisääjuttuja