Northbornin tarina

Northborn® on meille filosofia. Keskittymällä laatuun kaikissa vaiheissa, testaamalla tuotteita huolellisesti ja valitsemalla oikeita materiaaleja voimme mielestämme saada aikaan jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Toimme Northborn®-tuotesarjan markkinoille vuonna 2016, ja tavoitteemme on siitä lähtien ollut tehdä arjestasi hieman mukavampaa ja yksinkertaisempaa. Kaikki ovat ansainneet arjen luksusta!

 

Bambuviskoosista valmistettuja naisten alushousuja ja miesten boksereita

Northborn®-tuotemerkkiä suunnitellessamme halusimme suurten tuotantomäärien sijasta keskittyä laatuun. Tuotesarjan ensimmäiset tuotteet ovat meidän kaikkien pukeutumisen perusta, eli alushousut ja bokserit.

 

Parhaat bokserit

Halusimme kehittää bambubokserit, jotka sopisivat kaikkiin modernin miehen käyttötarkoituksiin: sunnuntaikävelyille perheen kanssa, pitkiin työpäiviin konttorilla tai hikitreeneihin.

Kokeilimme erilaisia materiaaleja ja tekstuureja ja testasimme prototyyppejä yli vuoden ajan. Päämäärämme oli kehittää parhaat mahdolliset bokserit asiakkaillemme. Lopputulokseksi saimme hyvin istuvat silkinpehmeät bokserit bambuviskoosista, joissa on monia hyviä teknisiä ominaisuuksia, ja joita voit käyttää kaikenlaisissa tilaisuuksissa.

 

Täydelliset alushousut

Naiset tuntevat naiset parhaiten, ja tämän vuoksi naiset ovatkin vastanneet tämän alushousumalliston kehittämisestä. Tuloksesi saimme yhden alushousumallin sijasta kokonaista kolme: stringit, bikinit ja hipsterit. Löydät valikoimasta joka päivä varmasti omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavat alushousut, jotka sopivat täydellisesti juuri sinulle! Käytimme kehitystyössä paljon aikaa alushousujen istuvuuteen ja materiaaleihin, jotta alushousut olisivat mahdollisimman huomaamattomat.

 

Alushousu- ja bokserimallisto

Ensimmäisen Northborn®-malliston innoittajina ovat toimineet aavat ja kumpuilevat maisemat ja kauniiden luonnonmaisemien rauhallinen tunnelma.

Olemme käyttäneet pehmeitä ja vaaleita värejä, jotka tuovat mieleen aamun sarastuksen ensimmäiset tunnit tai iltaruskon viimeiset hetket ennen auringon painumista mailleen.

Vaaleiden ja rauhallisten värien tarkoituksena on korostaa tuotteiden istuvuutta ja käytettyjä materiaaleja – ja mallistostamme löytyy jokaiselle ruumiinrakenteelle ja jokaiseen makuun sopiva malli.

Northborn® on pohjoismainen konsepti, joka kehittää tasaisin väliajoin uusia tuotteita vaativaan makuun.
Odotamme innolla jatkoa ja toivomme voivamme tehdä arjestasi vieläkin parempaa!