Northbornin tarina

Meille Northborn tarkoittaa filosofiaa. Meidän mielestämme luonnolliset raaka-aineet, hyvä istuvuus ja kestävyyden periaatteen mukaisesti valmistetut materiaalit voivat parantaa meidän jokaisen arkeamme. Aloitimme seikkailumme vuonna 2016, ja olemme siitä lähtien pyrkineet tekemään elämästä helpompaa ja hienompaa. Me kaikki ansaitsemme hieman luksusta arkeen!

Luonto ja ympäristö ovat meille tärkeitä. Siksi valmistamme hyvin istuvia vaatteita kestävistä materiaaleista ja luontaisista raaka-aineista. Northborn on luotu luontaisista raaka-aineista luonnon ehdoilla – Simply extraordinary by nature.

Nykyisin Northborn on pieni innokkaista ihmisistä koostuva perhe, jossa kaikki tuntevat toisensa hyvin. Keskitymme tuottamaan parhaita mahdollisia vaatteita asiakkaillemme, ja haluamme jatkaa kehittymistä.

 

Kestäviä alusvaatteita bambusta

Northbornilla kyse on enemmän laadusta kuin määrästä. Laatua pitää olla kaikilla tasoilla. Aina kestävistä materiaalivalinnoista ja istuvuuden kehityksestä ylivoimaiseen kestävyyteen ja tuotetestaukseen.

Me aloitimme vaatekaapin perustavanlaatuisimmasta vaatekappaleesta – alusvaatteista!

 

Parhaat mahdolliset bokserit

Tavoitteenamme on kehittää bambubokserit, jotka sopivat modernille miehelle. Sunnuntaipäivien rennoista puistoretkistä perheen kanssa pitkiin päiviin työpöydän ääressä. Italian matkan vuorikiipeilyä tai 70 kilometrin hiihtolenkkejä unohtamatta.

Testasimme materiaaleja ja tekstuureja yli vuoden ajan. Kehitimme ja loimme prototyyppejä vain yksi tavoite mielessämme – valmistaa parhaat mahdolliset bokserit! Uskallamme väittää, että bambubokserit ovat parhaat alushousut joka tilanteeseen täydellisen istuvuuden ja hyvien teknisten ominaisuuksiensa ansiosta.

 

Täydelliset alusvaatteet

Naiset tuntevat naiset parhaiten. Siksi naiset ovat saaneet päättää naisten alusvaatemallistomme kehityksestä. Tuloksena on syntynyt jopa kolme mallia: stringit, bikinit ja hipsterit. Päivän mielialastasi, vaatevalinnastasi tai henkilökohtaisista mieltymyksistäsi huolimatta löydät aina itsellesi sopivan mallin. Olemme keskittyneet paljon alusvaatteiden istuvuuteen ja materiaaliin niin, että hädin tuskin tunnet niitä ylläsi.

 

Alusvaatekuvastot

Ensimmäisen Northborn-kuvaston inspiraationa on ollut avoin, kukoistava maisema ja kauniit näköalat, joita luonto tarjoaa ollessaan hyvällä tuulella.

Valitsimme pehmeän värimaailman, joka muistuttaa aamun ensihetkistä tai viimeisistä sekunneista, kun aurinko laskeutuu horisonttiin.

Värit ovat vaimennettuja istuvuuden ja materiaalin korostamiseksi. Tarjolla on malleja kaikkiin makuihin ja joka vartalonmuodolle!

Moderni Northborn-jengimme haluaa tehdä alusvaatevalikoimastasi sekä hienomman että kestävämmän. Katsomme kohti tulevaisuutta, emmekä haluaisi mitään yhtä mieluusti kuin parantaa arkeasi entisestään!

Lisääjuttuja