Mietitkö, miten pesisit bambusta valmistetut pikkuhoususi tai bokserisi?

On tärkeää omistaa pehmeät ja istuvat alusvaatteet, jotka tuntuvat mukavilta, mutta joskus ne eivät enää istukaan muutaman pesukerran jälkeen. Voi olla, että ne eivät ole enää yhtä pehmeät kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Lue vinkkimme bambusta valmistettujen pikkuhousujen ja bokserien pesemiseen.

Alusvaatteemme ovat 93 % bambua ja 7 % elastaania. Elastaani lisää jäntevyyttä ja tekee alusvaatteista joustavammat. Se parantaa vaatteen kestävyyttä, myös pestessä. Jos seuraat tätä pesuohjetta, saat pikkuhousut, jotka pitävät muotonsa pidempään, ja säästät sekä rahaa että ympäristöä!

 

Kolme vinkkiä alusvaatteiden pesuun

  1. Käytä vain pesuainetta ja vältä huuhteluainetta! Huuhteluaine on nimittäin bambupikkuhousujen ja -bokserien pahin painajainen. Bambuviskoosi on luonnostaan pehmeää, ja pikkuhousuissamme ja boksereissamme on aloe veraa, joka tekee niistä erityisen silkkiset.
  2. Alusvaatteet puhdistuvat 30 asteessa mutta kestävät myös 40 asteen pesun. Lämpötilan noustessa bambukuidut saattavat vahingoittua, jolloin muoto ja pehmeys saattavat heiketä.
  3. Käytätkö kuivausrumpua? Kuivausrumpu kuluttaa sekä vaatteita että alusvaatteita. Ripusta sen sijaan alusvaatteesi kuivumaan pestyäsi ne pesukoneella. Näin ne pitävät muotonsa pidempään!

Nauti luonnon parhaista anneista. Tilaa omat bambusta valmistetut pikkuhoususi ja bokserisi nyt!

Lisääjuttuja