Lahjoita Northborn-tuotteita ystävillesi tai perheellesi!

Vuoden aikana on monta tilaisuutta juhlia. Isänpäivä, äitienpäivä, joulu ja ennen kaikkea syntymäpäivät! Älä myöskään unohda kansainvälistä vohvelipäivää, ystävänpäivää tai Downin syndrooma -päivää  – ne ovat loistavia tilaisuuksia hankkia lahja, josta voi nauttia pitkään. Northbornin alusvaatteet ovat täydellinen lahja, kun haluaa hemmotella läheisiään ja rakkaitaan.

Oikean lahjan löytäminen ei ole myöskään kovin helppoa, ja erityisen vaikeaa se voi olla perheelle tai sukulaisille. Jotkut tietävät tasan tarkkaan mistä pitävät ja mistä eivät, ja joillakin on jo kaikkea. On kuitenkin jotain, mitä kaikki tarvitsevat, nimittäin alusvaatteita!

 

Yllätä läheisesti täydellisillä alusvaatteilla

Alusvaatteet ovat perinteinen lahja puolisolle, avokille, kumppanille tai vanhemmille. Niitä on kuitenkin paljon, eikä valinta ole aina helppoa. Pitäisikö niissä olla pitsiä? Stringitkö? Entäpä hipsterit? Vaiko tavalliset pikkuhousut? Tarvitaanko ribbiä, vai mieluummin kuosittomat bokserit?

Sopivan mieltymyksiä vastaavan mallin tai tyylin löytäminen voi olla vaikeaa. Meillä Northbornilla oikean mallin valitseminen on kuitenkin varsin helppoa, joten voit rentoutua.

Valitse kolmen naistenmallin tai miesten boksereiden väliltä. Olemme käyttäneet paljon voimia, aikaa ja energiaa, jotta alusvaatteemme sopisivat mahdollisimman hyvin suurimmalle osalle käyttäjistä. Sen lisäksi vaatteet ovat monille mieluista puhdasta ja minimalistista pohjoismaista muotoilua. Toinen bonus on bambu, joka on sekä ympäristöystävällinen että ihoa miellyttävä materiaali.

 

Minkä koon valitsisit?

Asutko yhdessä sellaisen kanssa, joka tarvitsee piristystä alusvaatekokoelmaansa? Kurkista hänen alusvaatelaatikkoonsa ja katso, millaisista malleista, väreistä ja ko’oista hän pitää. Muista kuitenkin siivota jälkesi, kun olet valmis! 😉

Voit myös tutustua koko-ohjeisiimme ja tehdä arviosi sen perusteella. Jos et ole varma, voi olla parempi valita yhtä kokoa suuremmat, sillä kiristävistä alusvaatteista ei kukaan pidä.

Onnea lahjalle!

Lisääjuttuja