Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti

Tavoitteemme on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä alusvaatteita hyvällä omallatunnolla. Meille ei riitä, että materiaalivalinnat ovat kestäviä ja pakkaukset kierrätetään. Me haluamme varmistaa, että kaikki täydellisten alusvaatteiden tuotantovaiheet ovat kestäviä. Niiden on täytettävä tiukimmat olemassa olevat kriteerit, eikä vaarallisia kemikaaleja tai hormonitoimintaa häiritseviä aineita saa käyttää. Tässä asiassa emme tee myönnytyksiä.

Siksi teemme töitä vain sellaisten eurooppalaisten toimittajien kanssa, jotka ottavat sosiaalisen vastuunsa vakavasti. Toimittajamme tekevät töitä vähentääkseen ympäristöön kohdistuvaa vaikutusta ja valmistavat laatutekstiilejä täysin ilman vahingollisia aineita. Se on tärkeää niin meille kuin asiakkaillemme, emmekä aio koskaan tinkiä siitä.

 

Kansainväliset standardit

Kaikenlainen toiminta vaikuttaa ympäristöön, halusi tai ei. Sertifioinnin avulla yritys voi osoittaa, kuinka se minimoi ympäristövaikutuksen kansainvälisten standardien mukaan. Laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmän ISO-standardit ovat tunnetuimpien sertifikaattien joukossa. Kaikki ISO-standardit tarkastetaan viiden vuoden välein, ja sertifikaatit myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

 

Tärkeä merkintä

Tuotantoturvallisuuteen ja kestävyyteen panostaminen on tärkeää tekstiiliteollisuudessa. Oikeanlaiset merkinnät osoittavat, kuinka tekstiilituotteita on käsitelty kaikissa tuotantovaiheissa. Näin asiakas voi itse tarkistaa, kuinka kaikkia tekstiilejä, vetoketjuja, nappeja tai vastaavia on käsitelty.

Jos vaatekappaleessasi on Oeko-Tex®-merkintä, se tarkoittaa, että vaate on testattu eikä siinä ole vahingollisia tai mahdollisesti vahingollisia kemikaaleja. Voit käyttää vaatteita luottavaisesti ja ajattelematta turhaan sitä, mitä aineita tai kemikaaleja niiden valmistuksessa on käytetty. Voit myös ottaa vaatteet heti käyttöön ilman, että niitä on pestävä ensin.

 

Turvalliset tekstiilit

Vaadimme paljon toimittajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Meille on nimittäin tärkeää, että kaikki tarjoamamme tuotteet ovat niin hellävaraisia kuin mahdollista, niin ihollesi kuin ympäristöllekin. Valitsit Northbornin tai et, suosittelemme, että ostat aina vaatteita, joissa on Oeko-Tex®-merkintä. Niin voit olla varmempi tuotteestasi, ja voit käyttää alusvaatteita luottavaisesti pesemättä niitä ensin. Se on hyväksi sinulle ja ympäristölle!

 

Haluatko lisätietoja? Tutustu OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifikaattiin tai vieraile Norjan Kuluttajansuojalautakunnan merkkisivustolla.

Käy myös katsomassa kestävien alusvaatteiden tarjontaamme sekä naisille että miehille.

  • Iso 14001 on maailman tunnetuin ympäristöasioiden standardi. Se on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat hallita aktiivisesti ja systemaattisesti ympäristövastuustaan ja lisätä kestävyyttä. Standardi edellyttää organisaatiolta ympäristöjärjestelmän noudattamista ympäristösuojelun parantamiseksi.
  • ISO 9001 on globaali standardi laatujärjestelmän sertifioimiseksi. Se perustuu seitsemään laadunhallinnan periaatteeseen, kuten vahvaan asiakasfokukseen ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen. Tämä standardi ohjaa ja antaa työkaluja organisaatioille, jotka haluavat, että heidän tuotteensa ja palvelunsa täyttävät aina asiakkaiden vaatimukset ja että niiden laatu paranee jatkuvasti.
  • Oeko-Tex®-sertifikaatin vaatimukset ovat tiukemmat, ja sen testitulosten ylärajat ovat matalampia kuin kansallisten tai kansainvälisten standardien. Ihon kanssa kosketuksissa oleville tekstiileille vaatimukset ovat vieläkin tiukemmat. Sertifikaatti on voimassa vuoden kerrallaan, ja se on päivitettävä vuosittain. Lisäksi sertifikaatin kriteerit määritetään vuosittain uudelleen, jotta voitaisiin varmistaa, että ne vastaavat aina viimeisimpiä tutkimustuloksia.
Lisääjuttuja