Täydelliset ja ympäristöystävälliset alusvaatteet

Huomaatko penkovasi alusvaatelaatikkoasi löytämättä mitään, mitä haluaisit pukea päällesi? Et ole yksin. Meillä on kaikilla alusvaatteita, joista emme pidä. Niitä, jotka hiertävät päivän aikana, lisäävät makkaroita tiukkojen housujen alla tai muodostavat ”cameltoen”.

Sellaiset alusvaatteet tungetaan laatikon pohjimmaiseen perukkaan, mutta jotain sopivaa pitäisi kuitenkin löytyä tilalle. Koska olemme kuitenkin kunnollisia ja sivistyneitä ihmisiä, käytämme alusvaatteita. Mitkä siis valitsemme? Niinpä, vähiten huonon vaihtoehdon.

Niin ei kuitenkaan täytyisi olla. Olemme kehittäneet ja suunnitelleet täydelliset alusvaatteet. Niitä on saatavilla kolmessa eri mallissa: stringeinä, hipstereinä ja bikineinä neljällä eri värillä: valkoisina, beigeinä, vaaleanpunaisina ja mustina. Tässä artikkelissa kerromme, miksi nämä alusvaatteet tuntuvat kuin taivaan lahjalta.

 

Täydellisten alusvaatteiden seitsemän ominaisuutta:

  1. Ne istuvat mukavasti koko päivän ja useankin pesun jälkeen.
  2. Ne ovat silkinpehmeät!
  3. Niissä ei ole ärsyttävää pesulappua, joka pitää leikata pois.
  4. Ne eivät hierrä takapuolesta tai vyötäröltä.
  5. Niiden muotoilu on siisti ja yksinketainen, ja ne sopivat hikiseen urheiluun tai hienon puvun alle.
  6. Ne pitävät värinsä hyvin (pestäessä pesukoneessa 30 tai 40 asteen lämmössä).
  7. Ne eivät maksa omaisuuksia. Voit kokeilla tuotteitamme lähes ilmaiseksi. Maksat vain toimituksesta, ja lähetämme alushousut kotiisi valitsemassasi koossa, mallissa ja värissä!

 

Alusvaatteiden tilaaminen on helppo nakki!

Jos pidät Northbornista, sinun ei tarvitse tilata kaikkea kerralla ja täyttää kotiasi alusvaatteilla. Yksinkertaisen tilauskäytäntömme ansiosta saat kotiisi uuden vaatekappaleen neljän kuukauden välein, joten voit olla varma, että saat jalkaasi hienot alusvaatteet joka päivä!

Haluatko vinkin? Osta isommat housut kuin luulet tarvitsevasi (oman takapuolen näkeminen ei ole helppoa). Koolla ei ole oikeastaan mitään väliä, mutta monen mielestä ilmavat alusvaatteet ovat mukavammat.

Mitä siis odotat? Päivitä alusvaatelaatikkosi hienoilla bambupikkuhousuilla, etkä joudu enää kärsimään vyötäröä hiertävistä resoreista, hankaavista pesulapuista tai painaumista takapuolessa.

Lisääjuttuja